Валенсия обяви тридневен траур след снощния смъртоносен пожар в жилищен блок. Четирима

...
Валенсия обяви тридневен траур след снощния смъртоносен пожар в жилищен блок. Четирима
Коментари Харесай

Трагедията във Валенсия: Продължава издирването на хора в изпепелените жилища

Валенсия обяви тридневен траур след снощния гибелен пожар в жилищен блок. Четирима души са починали при пожара, докато много други остават в неопределеност, оповестиха испанските управляващи.
В изказване градският футболен клуб съобщи, че ще смъкват знамената на половина на стадиона и ще отсрочат мача против Гранада тази събота.
Смята се, че мощните ветрове са съдействали за скоростта, с която се развихри опустошителният пожар, който унищожи два прилежащи жилищни блока във Валенсия в четвъртък.
По време на пожара в пристанищния град е имал пориви до 60 км/ч, съгласно испанската национална метеорологична организация AEMET. В същото време постройките са били облицовани с изолационен материал, който е бил леснозапалим.Кварталът на Валенсия, където стана съдбовният пожар е считан за един от най-красивите в града. И до момента в който пожарникарите остават на мястото на случая, живеещите в региона към момента са в потрес, само че локалната общественост се събира, с цел да поддържа службите за незабавна помощ и потърпевшите от огнената буря.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР